!  Nieuw !!! Ons eigen restaurant in Mechelen!!!

Onze empanadas nu ook in onze eetcafé in associatie met Sundry Seeds. Vanaf 23 juli kan je op donderdag en vrijdag terecht in de inkomhal van de oude stadsbib in Mechelen voor de Argentijnse empanadas van Zulma. Zowel take-away als eten ter plekke zijn mogelijk.
Moensstraat 19 - 2800 Mechelen
Meer info over het project Sundry Seeds vind je Hier.
Use Insert Panel for additional Fluid Grid Layout Elements. Note: All Fluid Layout tags must be contained within the "gridContainer" div tag.
logo_zempanadas
PicknickOp school en op kantoor, een gezonde en evenwichtige Picknick! Empanadas zijn een compacte picknick, gemakkelijk mee te nemen en te eten. Kinderen houden ervan en ouders zijn verheugd over hun gemak van voorbereiding en gerustgesteld door hun voedingswaarde. De empanadas worden snel verhit of ontdooid en ook koud worden op gegeten. Ze kunnen maanden bevroren worden zonder hun smaak en eigenschappen te veranderen.
Voor uw privéfeesten Een etnisch, origineel en decoratief aperitief! Empanadas zijn een zeer elegante en originele optie voor privé-evenementen: verjaardagen voor volwassenen en kinderen, bruiloften, kantoor recepties, klanten ontvangst, feesten met vrienden, enz.
Op kantoor, een exotisch tintje! In hun aperitiefformaat zijn deze mooie in de oven gebakken slippers een zeer elegante en originele optie om aan te bieden tijdens sociale evenementen.